Información de la revista
Original
Acceso a texto completo
Estado nutricional, ingesta alimentaria y riesgo de enfermedad cardiovascular en individuos con esquizofrenia en el sur de Brasil: estudio de casos-controles
Nutritional status, food intake and cardiovascular disease risk in individuals with schizophrenia in southern Brazil: A case-control study
Daniela Nunesa,b, Bianca Eskinazib, Fernanda Camboim Rockettb,c, Vera Beatriz Delgadod, Ingrid Dalira Schweigert Perryb,e,
Autor para correspondencia
a Multidisciplinary Integrated Residency in Health Program with emphasis in Mental Health, Hospital de Clínicas de Porto Alegre, Porto Alegre, Brasil
b Food and Nutrition Research Center, Hospital de Clínicas de Porto Alegre/Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brasil
c Post-Graduation Program in Medicine, Medical Sciences, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brasil
d Psychiatric Nursing Service, Hospital de Clínicas de Porto Alegre, Porto Alegre, Brasil
e Department of Internal Medicine, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brasil
Artículo
Este artículo está disponible en español
Estado nutricional, ingesta alimentaria y riesgo de enfermedad cardiovascular en individuos con esquizofrenia en el sur de Brasil: estudio de casos-controles
Daniela Nunes, Bianca Eskinazi, Fernanda Camboim Rockett, Vera Beatriz Delgado, Ingrid Dalira Schweigert Perry
10.1016/j.rpsm.2013.07.001Rev Psiquiatr Salud Ment. 2014;7:72-9
This article is available in English
Nutritional status, food intake and cardiovascular disease risk in individuals with schizophrenia in southern Brazil: A case–control study
Daniela Nunes, Bianca Eskinazi, Fernanda Camboim Rockett, Vera Beatriz Delgado, Ingrid Dalira Schweigert Perry
10.1016/j.rpsmen.2014.01.001Rev Psiquiatr Salud Ment. 2014;7:72-9