metricas
covid
Enfermería Clínica Preference test of biscuit products from pumpkin seeds (Cucurbita sp.)
Información de la revista

Estadísticas

Siga este enlace para acceder al texto completo del artículo

Preference test of biscuit products from pumpkin seeds (Cucurbita sp.)
Aminuddin Syama,
Autor para correspondencia
amin.gzuh@gmail.com

Corresponding author.
, Zainalb, Yessy Kurniatic, Hardiyantia, Ian Ulfasaria, Anisa Ishaka, Andi M. Akhmard
a Department of Nutrition, School of Public Health, Hasanuddin University, Indonesia
b Department of Food Technology, Faculty of Agriculture, Hasanuddin University, Indonesia
c Faculty of Medicine and Health Science, Alauddin State Islamic University, Indonesia
d Faculty of Cultural Science, Hasanuddin University, Indonesia
Leído
1
Veces
se ha leído el artículo
0
Total PDF
1
Total HTML
Compartir estadísticas
Información del artículo
ISSN: 11308621
Idioma original: Inglés
Datos actualizados diariamente
año/Mes Html Pdf Total
2020 1 1 0 1

Siga este enlace para acceder al texto completo del artículo