Regístrese
Buscar en
Boletín de la Sociedad Española de Cerámica y Vidrio
Toda la web
Inicio Boletín de la Sociedad Española de Cerámica y Vidrio
Journal Information
Issue
Vol. 58. Issue 4.
Pages 141-188 (July - August 2019)
Editorial
Amador Caballero
Bol Soc Esp Ceram Vidr. 2019;58:141
Open access
Fast transformation of andalusite into mullite by addition of yttria
Junyang Fang, Baijun Yan, Tengfei Deng
Bol Soc Esp Ceram Vidr. 2019;58:142-50
Open access
Recubrimientos nanoestructurados de circonia estabilizada con itria (YSZ) depositados mediante termorrociado por plasma por suspensión
Mariana H. Staia, Stephania Kossman, Victor Contreras, Didier Chicot, Alain Iost, Adrien Van Gorp
Bol Soc Esp Ceram Vidr. 2019;58:151-60
Open access
Enhancement and recovery of the tiles affected by atmospheric pollutants in the Galleries of Punta Begoña, Getxo (Bizkaia)
Idoia Madariaga, Estíbaliz Lama, Estefanía Calparsoro, Nagore Prieto-Taboada, Gorka Arana, María Dolores Rodríguez Laso, Juan Manuel Madariaga
Bol Soc Esp Ceram Vidr. 2019;58:161-70
Open access
Microwave assisted sol–gel synthesis of titanium dioxide using hydrochloric and acetic acid as catalysts
M. Andrade-Guel, L. Díaz-Jiménez, D. Cortés-Hernández, C. Cabello-Alvarado, C. Ávila-Orta, P. Bartolo-Pérez, P. Gamero-Melo
Bol Soc Esp Ceram Vidr. 2019;58:171-7
Open access
Post-mortem study of magnesia-chromite refractory used in the gas area of a Submerged Arc Furnace for the copper-making process
Ismael Pérez, Ignacio Moreno-Ventas, Roberto Parra, Guillermo Ríos
Bol Soc Esp Ceram Vidr. 2019;58:178-88
Open access
es en pt
Política de cookies Cookies policy Política de cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. To improve our services and products, we use "cookies" (own or third parties authorized) to show advertising related to client preferences through the analyses of navigation customer behavior. Continuing navigation will be considered as acceptance of this use. You can change the settings or obtain more information by clicking here. Utilizamos cookies próprios e de terceiros para melhorar nossos serviços e mostrar publicidade relacionada às suas preferências, analisando seus hábitos de navegação. Se continuar a navegar, consideramos que aceita o seu uso. Você pode alterar a configuração ou obter mais informações aqui.