metricas
covid
Clínica e Investigación en Arteriosclerosis Sunflower, virgin-olive and fish oils differentially affect the progression of a...
Información de la revista
Vol. 15. Núm. 3.
Páginas 130-132 (Enero 2003)
Vol. 15. Núm. 3.
Páginas 130-132 (Enero 2003)
Acceso a texto completo
Sunflower, virgin-olive and fish oils differentially affect the progression of aortic lesions in rabbits with experimental atherosclerosis
Los aceites de girasol, de oliva virgen y de pescado afectan a la progresión de las lesiones aórticas en conejos con aterosclerosis experimental
Visitas
763
V. Lahera
Este artículo ha recibido
Información del artículo
El Texto completo está disponible en PDF
Bibliografía
[1.]
C.M. Aguilera, M.C. Ramírez-Tortosa, M.D. Mesa, C.L. Ramírez-Tortosa, A. Gil.
Sunflower, virgin-olive and fish Oliz differentially affect the progresión of aortic lesions in rabbits with experimental atherosclerosis.
Atherosclerosis, 162 (2002), pp. 335-344
[2.]
M.C. Ramírez-Tortosa, G. Urbano, M. Lopez Jurado.
Extravirgin more than refined olive oil increases the resístanse of LDL to oxidation in free-living men with peripheral vascular disease.
J Nutr, 129 (1999), pp. 2177-2183
Copyright © 2003. Sociedad Española de Arteriosclerosis y Elsevier España, S.L.
Descargar PDF
Opciones de artículo
Herramientas