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Revista Argentina de Microbiología / Argentinean Journal of Microbiology Microbiological and chemical characterization of water kefir: An innovative sour...
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Brief report
Microbiological and chemical characterization of water kefir: An innovative source of potential probiotics for bee nutrition
Caracterización microbiológica y química del kéfir de agua: una fuente innovadora de potenciales probióticos para la nutrición de las abejas
María A. Rodrígueza,c, Leticia A. Fernándeza,b,d,
Corresponding author
lafernan@uns.edu.ar

Corresponding author.
, Marina L. Díazb,e, Mónica Pérezf, Miguel Coronag, Francisco J. Reynaldid,h
a Laboratorio de Estudios Apícolas (LabEA-CIC), Departamento de Agronomía, Universidad Nacional del Sur (UNS), Bahía Blanca, Buenos Aires, Argentina
b Departamento de Biología, Bioquímica y Farmacia, Universidad Nacional del Sur (UNS), Bahía Blanca, Buenos Aires, Argentina
c Comisión de Investigaciones Científicas de la Provincia de Buenos Aires (CIC), Argentina
d Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Argentina
e Centro de Recursos Naturales Renovables de la Zona Semiárida (CERZOS (CONICET-UNS)), Bahía Blanca, Buenos Aires, Argentina
f Departamento de Química, Universidad Nacional del Sur (UNS), Bahía Blanca, Buenos Aires, Argentina
g United States Department of Agriculture, Bee Research Laboratory, Beltsville, MD, USA
h Centro de Microbiología Básica y Aplicada (CEMIBA), Facultad de Ciencias Veterinarias, Universidad Nacional de La Plata (UNLP), La Plata, Buenos Aires, Argentina
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ISSN: 03257541
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2025 11 854 223 1077
2025 10 281 94 375
2025 9 211 92 303
2025 8 261 64 325
2025 7 177 35 212
2025 6 214 51 265
2025 5 215 25 240
2025 4 172 35 207
2025 3 140 20 160
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2025 1 88 19 107
2024 12 114 10 124
2024 11 119 14 133
2024 10 94 15 109
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2024 8 69 11 80
2024 7 59 22 81
2024 6 45 11 56
2024 5 45 16 61
2024 4 36 9 45
2024 3 54 18 72
2024 2 53 39 92
2024 1 67 32 99
2023 12 60 45 105
2023 11 76 40 116
2023 10 100 14 114
2023 9 54 8 62
2023 8 41 4 45
2023 7 37 20 57
2023 6 52 5 57
2023 5 20 7 27
2023 4 14 0 14
2023 3 0 8 8
2023 2 0 12 12
2023 1 0 15 15
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